Дома » Апартмани Охрид

Апартмани Охрид

Апартмани и соби во охрид

Се издаваат апартмани и соби во Охрид. Обезбеден паркинг. Цена по договор.

Град : Охрид | Категорија : Станови | Дата : 2011-07-18

Охрид сместување - стан во строг центар

Станот е 40м2 за 4+1 особи во строгиот центар на Охрид до
поштата со посебна спална соба, комплет опремена кујна,
кабелска ТВ, тераса, бесплатен паркинг.
Цена 7-8 EUR од кревет.
Телефон за контакт
070-261-023
...

Град : Охрид | Категорија : Туризам | Дата : 2013-05-27

Издавам соби во охрид

Соби во Охрид. Дво, тро и четворо-креветни. Доволно паркинг места за сите. Бесплатен интернет и кабелска телевизија. http://www.villaafrodita.mk/default.aspx?Lan=MK

Град : Охрид | Категорија : Туризам | Дата : 2014-04-15

Соби и апартмани во населба коњско - охрид

Објектот се наоѓа во мирна, тивка и чиста околина во место идеално за Вашиот одмор.
Населбата Коњско е на оддалеченост од 6km од центарот на Охрид.
Во близина се плажите Метропол, Белви, Лагадин, Конгресен центар, Гранит...
Објек ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2013-06-23

Соби и апартмани во населба коњско - охрид

Објектот се наоѓа во мирна, тивка и чиста околина во место идеално за Вашиот одмор.
Населбата Коњско е на оддалеченост од 6km од центарот на Охрид.
Во близина се плажите Метропол, Белви, Лагадин, Конгресен центар, Гранит...
Објек ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2013-07-11

Соби и апартмани во населба коњско - охрид

Објектот се наоѓа во мирна, тивка и чиста околина во место идеално за Вашиот одмор.
Населбата Коњско е на оддалеченост од 6km од центарот на Охрид.
Во близина се плажите Метропол, Белви, Лагадин, Конгресен центар, Гранит...
Објек ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2013-06-26

Villa nikola ohrid

Издаваме комплет опремени соби и апартмани во Охрид . 070432290 www.villanikola.ezweb123.com

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-04-09

Odmor vo ohrid ,,,,,

Издаваме комплет опремени соби и апартмани во Охрид . 070432290 www.villanikola.ezweb123.com

Град : Охрид | Категорија : Туризам | Дата : 2012-04-09

Villa nikola ohrid ,,,,,,,

Издаваме комплет опремени соби и апартмани во Охрид во близина на Билјанини Извори. 070432290
www.villanikola.ezweb123.com

Град : Охрид | Категорија : Куќи/Вили | Дата : 2013-03-26

Odmor vo ohrid ,,,,,,,

Издаваме комплет опремени соби и апартмани во Охрид во близина на Билјанини Извори. 070432290
www.villanikola.ezweb123.com

Град : Охрид | Категорија : Туризам | Дата : 2014-02-16

Охридапартмани издавам

Охрид издавам апартмани во нова зграда со спална и дневна, кујна, и спрат од кука со три спални, дневна, тераса, паркинг

Град : Охрид | Категорија : Станови | Дата : 2012-07-03

Villa nikola ohrid

Издаваме комплет опремени соби и апартмани во Охрид во близина на Билјанини Извори. 070432290
www.villanikola.ezweb123.com

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2014-02-16

Издавам соби во строг центар охрид

Издавам 2 двокреветни и една трокреветна соба во строг центар. На 30 метри од стара автобуска станица.Сите соби се со сопствен ТВ со кабловска. Бесплатен WI-Fi интернет на целиот имот.
Користат заедничка целосно опремена кујна и заедничко ВЦ ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2014-06-06

Соби и апартмани во населба коњско охрид

Лоцирани сме на атрактивна локација во населбата Коњско, на само 300m од брегот на Охридското Езеро, одалечена само 6km од центарот на Охрид и 17km од Аеродромот "Св. Апостол Павле".
Местото претставува спој на одвоеност и интимност, нуди одл ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-07-13

Соби и апартмани во населба коњско охрид

Лоцирани сме на атрактивна локација во населбата Коњско, на само 300m од брегот на Охридското Езеро, одалечена само 6km од центарот на Охрид и 17km од Аеродромот "Св. Апостол Павле".
Местото претставува спој на одвоеност и интимност, нуди одл ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-07-25

Соби и апартмани во населба коњско охрид

Лоцирани сме на атрактивна локација во населбата Коњско, на само 300m од брегот на Охридското Езеро, одалечена само 6km од центарот на Охрид и 17km од Аеродромот "Св. Апостол Павле".
Местото претставува спој на одвоеност и интимност, нуди одл ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-07-25

Соби и апартмани во населба коњско охрид

Лоцирани сме на атрактивна локација во населбата Коњско, на само 300m од брегот на Охридското Езеро, одалечена само 6km од центарот на Охрид и 17km од Аеродромот "Св. Апостол Павле".
Местото претставува спој на одвоеност и интимност, нуди одл ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-07-29

Соби и апартмани во населба коњско охрид

Лоцирани сме на атрактивна локација во населбата Коњско, на само 300m од брегот на Охридското Езеро, одалечена само 6km од центарот на Охрид и 17km од Аеродромот "Св. Апостол Павле".
Местото претставува спој на одвоеност и интимност, нуди одл ...

Град : Охрид | Категорија : Соби | Дата : 2012-07-29

Се продава плац нива во лескоец-охрид од 3459 м2 на маг.пат охрид-битола.најповолно

Се продава плац-нива на 4 км од Охрид во с.Лескоец од 3459 м2 на магистралниот пат Охрид-Битола.Плацот има струја и вода и се наоѓа во близина на река.земјиштето е многу квалитетно и е погодно за било каков насад или за било која друга намена.Излегув ...

Град : Охрид | Категорија : Плацови | Дата : 2014-09-13

Охрид сместување - стан во строг центар

Станот е 40м2 за 4+1 особи во строгиот центар на Охрид до
поштата со посебна спална соба, комплет опремена кујна,
кабелска ТВ, интернет, тераса.
Цена 7-8 EUR од кревет.
Телефон за контакт
070-261-023
070-756 ...

Град : Охрид | Категорија : Туризам | Дата : 2014-06-21

Одете на страница: