Дома » Станови

Станови

Продажба на станови (нова градба)

Продажба на станови(нова градба).Можност за плаќање на рати.Информации на atlasinvest.com.mk

Град : Прилеп | Категорија : Станови | Дата : 2011-10-20

Продажба на станови (нова градба)

Продажба на станови(нова градба).Можност за плаќање на рати.Информации на atlasinvest.com.mk

Град : Прилеп | Категорија : Станови | Дата : 2011-10-26

Продажба на станови

Продажба на станови на локации во скопје (црниче и позади универзална сала)со различни квадратури.За подетални информации на тел.070-268-033

Град : Скопје | Категорија : Станови | Дата : 2014-03-12

Транспорт

Вршиме превоз на секаков вид на роба,селење на објекти и станови со сопствено товарно комбе низ Скопје и Македонија,работници по договор.ПОВОЛНО

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2013-05-20

Стан во ново лисиче

продавам стан од 74м2 + подрум на бул.АСНОМ бр.42/59

Град : Скопје | Категорија : Станови | Дата : 2013-04-08

Чистење на станови и деловни простории

Чисти простории и средени објекти се она што ние можеме да го направиме за вас. Тим од двајца искусни хигиеничари. Достапни во секое време и работа во три смени .

Град : Скопје | Категорија : Уредување | Дата : 2013-07-27

Чистење на станови и деловни простории

Чисти простории и средени објекти се она што ние можеме да го направиме за вас. Тим од двајца искусни хигиеничари. Достапни во секое време и работа во три смени .

Град : Скопје | Категорија : Уредување | Дата : 2013-07-27

Проценувач на недвижен имот

Проценка на куќи, станови, дуќани, деловни објекти, продавници, земјиште, штали... Брзо, квалитетна проценка на ВАшата недвижност. Слободно обратете се!

Град : Прилеп | Категорија : Деловни контакти | Дата : 2013-08-26

Проценител за недвижен имот

За проценка на куќи, станови. дуќани, викендици, деловен простор, магацини, продавници, штали, земјоделско земјиште,
Квалитетно, брзо утврдување на пазарната вредност на Вашата недвижност.
Слободно обратете се

Град : Прилеп | Категорија : Друго | Дата : 2013-07-23

Селење

Вршиме превоз(транспорт) на секаков вид на роба,селење на објекти( дуќани,канцеларии,станови и др.)со сопствено товарно возило,локал и надвор од Скопје,со наши или ваши работници.ПОВОЛНО,ПО ДОГОВОР И ПРОФЕСИОНАЛНО.

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2014-01-14

Транспорт и селење

Вршиме превоз(транспорт)на секаков вид роба,селење на објекти(дуќани,станови,канцеларии и др.)со сопствени возила во скопје и надвор,со наши или ваши работници,поволно и професионално.

моб:078/288-733

Град : Скопје | Категорија : Друго | Дата : 2014-04-09

Транспорт и селење

вршиме превоз(транспорт)на секаков вид роба,селење на објекти(дуќани,станови,канцеларии и др.)со сопствени возила,локал и надвор од Скопје,со наши или ваши работници,ПОВОЛНО,ПРОФЕСИОНАЛНО И ПО ДОГОВОР.

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2014-02-20

Работа во шведска

Работа и станови во Кралството Норвешка, Шведска, Данска и Финска! За повеќе информации посетете >> http://scanlap.com
Видео >> https://www.youtube.com/watch?v=m2sfBxSMWXM

Град : Скопје | Категорија : Работи | Дата : 2014-04-12

Транспорт и селење

Вршиме превоз(транспорт) на секаков вид роба,селење на објекти,дуќани,канцеларии,станови и др.со сопствено товарно високо комбе,локал и надвор од Скопје,со наши или ваши работници.ПОВОЛНО,ПО ДОГОВОР И ПРОФЕСИОНАЛНО.

моб:078/288-733

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2013-11-26

Продавам стан : трособен , m2 , скопје

ПРОДАЗБА НА СТАНОВИ ВО АВТОКОМАНДА
Становите се со различна квадратура од 43, 45, 51, 65 м2. Вселиви ќе бидат најдоцна во декември, ја поседуваме целокупната потребна документација, лист за предбележување можност за аплицирање за кредит. Ценат ...

Град : Скопје | Категорија : Станови | Дата : 2012-08-08

Работа во шведска

Информации за станови и работа во Норвешка, Шведска, Данска и Финска! За повеќе информации >> http://scanlap.com

Град : Скопје | Категорија : Работи | Дата : 2014-02-25

Продавам станови во скопје ,црниче 70м2

Локацијата е под падините на Водно , на само 1,5км од центарот на градот .Станбениот објект е изграден со најсофистицирани материјали и ги запазува европските стандарди на домување.
Местоположбата овозможува панорамски поглед на градот Скопје.

Град : Скопје | Категорија : Станови | Дата : 2013-11-13

Се издава наместен трособен стан во центар!

**СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ПОЗАДИ УНИВЕРЗАЛНА САЛА ***
- 3 Соби.
- Купатило и ВЦ.
- Со сопствено греење.
- 80м2
- Кабловска
Цена: 380 евра/месечно.

Град : Скопје | Категорија : Станови | Дата : 2013-12-04

Професионално чистење на станбени и деловни простории

Професионален сервис за чистење ЕУРО ЧИСТ ГРУП
Ви ги нуди своите услуги за чистење на станови и деловни простории.
Детално, дискретно и ефикасно работи нашиот тим со еколошки средства и машини од најнова генерација.
Еднократно и ...

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2014-04-02

Реновирање на станови и куќи

РЕНОВИРАЊЕ НА СТАНОВИ И КУЌИ

Изработка на проект, идејно решение (орагнизирање на простор и дизајнирање на мебел)
• Демонтажа
(врати , прозорци, санитарија, паркет, водоводна инсталација, електрична инсталација, радијатор ...

Град : Скопје | Категорија : Услуги | Дата : 2012-12-05

Одете на страница: