Дома » raftovi

raftovi

Stalazi (raftovi) za marketi,prodavnici,butici povolno

Располагаме со голем избор на сталажи за маркети, бутици, продавници за секаква намена од најдобриот турски производител UCGE, со висок квалитет по многу поволни цени.

Град : Скопје | Категорија : Машини и Инвентар | Дата : 2013-02-26